Schoonheidssalon Anett


                                                  Laat de Natuur Uw Huid Verzorgen!

                                                                 Over de Salon


De motivatie om een  salon binnen te stappen is voor iedereen anders maar het beoogde resultaat is altijd hetzelfde: u loopt met een fris en ontspannend gevoel naar buiten :)

Wat kan ik voor u betekenen?  Mijn salon biedt complete schoonheidsbehandelingen inclusief ontharing van gezicht & lichaam. Ook kunt u in mijn salon professionele huisverzorgingsproducten aanschaffen, die tijdens de behandeling worden gebruikt en worden afgestemd op uw huid.

U zult zich snel op u gemak voelen in mijn salon. De eerste keer dat u de salon bezoekt, zullen we eerst samen de behandelingsmogelijkheden doornemen. Voor de eerste behandeling zal ik dan ook extra tijd reserveren voor u! Elke klant is uniek en dat geeft mij ontzettend veel plezier in het werk :)

 

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van verschillende apparaten, zoals:


In de  In de salon beschik ik over een SpotAway® apparaat. Met dit apparaat kunnen diverse oneffenheden van de huid verwijderd worden. 

                       Thermo-masker apparaat   


In de behandeltijd van ongeveer 15 minuten loopt de temperatuur op tot 40-43-46-49 graden. Daardoor gaan de poriën open waardoor de werkstoffen beter en dieper in de huid kunnen dringen, wat zeer effectief werkt en ondersteuning van het regeneratieproces is. Door de warmte toevoer woerden de werkstoffen zeer goed door een vochtarme huid en regenereerde huid opgenomen. Daardoor worden huidirritaties en onreinheid verminderd en krijg de huid een fijne rozige teint. 

Tegen het eind van de behandeling daalt de temperatuur                tot de normale huidtemperaturen en de poriën sluiten. 


         

    Lymfedrainage Phytobiodermie apparaat


De lymfebanen zijn verantwoordelijk voor het zuiveren van het lichaam. Echter door een ongezonde levensstijl en het inademen van onzuivere lucht, zijn de lymfebanen na een tijdje niet meer in staat om al die toxische stoffen te "verwerken" . Dit uit zich in allerlei gezondheidsproblemen zoals o.a. vroegtijdige veroudering, zware benen, vochtophopingen,

pijnklachten, weerstandsvermindering, en cellulite. Een lymfedrainage stimuleert de lymfebanen zodat ze weer in staat zijn hun "werk" te doen         

      Dr. Lucas  Championnière  Pulvérisateur


Dr. Lucas Championnière, een Franse dermatologe die rond 1917 het apparaat ontwierp als medicamentenverstuiver.

Het genezen en het verbeteren van huidproblemen met Lucas werkte zo goed, dat ook schoonheidsspecialisten gingen gebruiken. 

Een belangrijke bijdrage voor het gebruik werd in 1953 geleverd door de Franse bioloog Charles Multaher, die emulsie ontwikkelde met aromatische oliën van lavendel, rozemarijn, geranium, tijm en cipres. Door die emulsie puur of juist verdunde te vernevelen, kunnen verschillende typen huid en huidproblemen worden behandeld. 


                         


De Originele Yon-Ka Emulsion Concentree is speciaal ontwikkeld voor het Dr. Lucas  Championnière  Pulvérisateur. 
Het product is bestand tegen een temperatuur
van 80 Celsius. 
Het remt de bacteriegroei, regenereert, stimuleert de oppervlakkige doorbloeding, houdt de zuurstofreactie in evenwicht, reguleert de talgafscheiding, 
kalmeert irritaties, tonifieert, stimuleert de vitaliteit van de                    opperhuid, geeft een fris gevoel en vermindert roodheid.

        

                              Ultrageluid apparaat  


De ultrageluid werkt met een hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijk gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. Door de geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.

           

                Hoogfrequent apparaat


Een behandeling met glaselektrode desinfecteert de huid .

Tijdens het gebruik ontstaat er verrijk zuurstof die in staat is om door de huid heen te dringen, waardoor een optimale omgeving voor de huid wordt gecreëerd. Deze hoge frequentie masseert de huid dat de opnamen van actieve werkstoffen door de huid verhoogt en de bloedsomloop en stofwisseling stimuleert van de huidcellen waardoor de huid geprikkeld wordt te verjongen en zich te herstellen.